Boraink

   István és Attila a hagyományos borkészítési technológiákat követi, hisz ezt látta édesapjától és nagyapjától. Kézműves borokat készítünk, ami azt jelenti, hogy a metszéstől a borospalackok festéséig szinte minden kézzel történik.

   A Badacsony déli lejtőin fekvő ültetvényekről származó szőlőt mindig hagyják teljesen beérni, majd a gondos szüret után a must fahordókba kerül, és fajtától függően néhány hónaptól akár két évig is érik.

   Vendégeink gyakran hitetlenkedve hallgatják, hogy a pincében fellelhető közel húsz féle bort mindössze két hektáron termeljük. Tételeink tehát kicsik, előfordul, hogy egy –egy fajtából mindössze két- háromszáz palack készül.

2013 Budai Zöld minőségi száraz fehérbor (0,75L)
2011 Juhfark száraz fehér tájbor (0,75L)
2010 Rajnai Rizling minőségi száraz fehérbor (0,75L)
2011 Kéknyelű minőségi száraz fehérbor (0,5L)
2014 Rózsakő minőségi félszáraz fehérbor (0,75L)
2011 Szürkebarát minőségi száraz fehérbor (0,75L)
2013 Jubileum Szürkebarát minőségi száraz fehérbor (0,5L)
2014 Ottonel Muskotály minőségi száraz fehérbor (0,75L)
2015 Cabernet Sauvignon száraz vörösbor (0,75L)
2015 Pinot Noir száraz rozé (0,75L)
2011 Jázmin Cuvée minőségi félédes fehérbor (0,75L)
2008 Heuréka töppedt szőlőből készült félszáraz fehérbor (0,5L) Alk.: 17 %
2011 Zúzmarás töppedt szőlőből készült, különleges édes fehérbor (0,5L)
2015 Ambrózia válogatott szüretelésű minőségi édes fehérbor (0,5L)
2005 Napsugár töppedt szőlőből készült, különleges édes fehérbor (0,5L)
2009 Jégvirág különleges minőségű édes jégbor (0,375L)
2012 Szerelmes késői szüretelésű édes fehérbor 0,5l
2015 JÁZZZZI Minőségi száraz gyöngyözőbor 0,75l
2005 kéknyelű kései szüretelésű édes fehérbor 0,5l
2006 Szalmabor töppedt szőlőből készült félédes fehérbor 0,75